Securing Candor

Spelenderwijs leren

Gamification

Gamification

Spelenderwijs leren

Een training biedt bij ons al wel beleving, maar wil je écht beleven en in een korte tijd heel veel leren over jezelf, het effect van jouw handelen op de mate van psychologische veilig voelen van je medewerkers en collega’s en dit op een speelse wijze? Dan is dit écht wat voor jou en je team of hele organisatie.

Aan de hand van een op maat gemaakte game ga je een dagdeel aan de slag in een fictieve situatie. Deze situatie is dusdanig dichtbij de werkelijkheid dat deze niet nep voelt. En ver genoeg af van de werkelijkheid, zodat de opdrachten wel veilig voelen om uit te voeren.

Met je spel team vertegenwoordig je één leidinggevende. Iedere ronde krijg je punten voor hoe jullie scoren op het creëren van psychologische veiligheid én in hoeverre jullie samen leren.

Na afsluiting van de game gaan de deelnemers in hun eigen teams bij elkaar zitten en maken de brug naar de praktijk. Wat ga ik van het geleerde toepassen? Hoe zou jij mij daarbij kunnen helpen? Hoe gaan we borgen dat we het ook daadwerkelijk gaan doen?

Om deze game te kunnen ontwikkelen, werken wij nauw samen met Salsaparilla. Zij ontwikkelen game based verandertrajecten voor organisaties.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur een mail aan support@securingcandor.com of vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Plan een kennismakingsgesprek

Meer weten of artikelen over Psychologische Veiligheid ontvangen?