Securing Candor

Train de facilitator

Opleidingen

Opleidingen

Train de facilitator

Train de facilitator blended learning programma

Om de begeleiding van teams als organisatie zelfstandig op te pakken, geven we een opleiding tot facilitator. In dit programma wordt een groep van 5 tot 10 deelnemers, na een intake, opgeleid om onze rol als facilitator binnen de organisatie over te nemen.

Naast de opleiding van 5 dagdelen gaan we uit van het principe: voordoen, samen doen, zelf doen. Dit betekent dat iedere deelnemer om gecertificeerd te kunnen worden 3 keer het Blended Learning programma moeten hebben doorlopen als facilitator in opleiding.

De opleiding wordt afgesloten met een theorietoets en een praktijkopdracht.
Train de facilitator wordt als intern en open inschrijving aangeboden.

Train de facilitator Praatkaarten workshop

Tijdens de training wordt het inzetten van de Praatkaarten in verschillende vormen uitgelegd en geoefend om zo zelf aan de slag te gaan met het team. Mocht tijdens de training blijken dat het zelfstandig inzetten van de kaarten toch niet haalbaar lijkt, kan hiervoor aanvullend coachen worden afgesproken.

Train de facilitator Persoonlijke handleiding workshop

Hoe kun je versnelling aanbrengen in teambuilding? Daarvoor hebben teams uit Silicone Valley een oplossing bedacht. En dat is een persoonlijke handleiding. Het is een hulpmiddel om én jezelf beter te leren kennen én je teamleden. Het biedt daarnaast nog meer. Zo stimuleert het vrijmoedigheid, durven zeggen wat je vindt, en samen het verschil maken.

Plan een kennismakingsgesprek

Meer weten of artikelen over Psychologische Veiligheid ontvangen?